Werkwijze en onze missie

A.K. Incasso biedt u een volledige incasso dienstverlening aan, vanaf de eerste aanmaning tot en met een gerechtelijke procedure.

AK Incasso | Volledige incasso dienstverlening

A.K. Incasso biedt u een volledige incasso dienstverlening aan, vanaf de eerste aanmaning tot en met een gerechtelijke procedure.  Vaak is een gerechtelijke procedure echter niet nodig, omdat wij gespecialiseerd zijn in het incasseren van uw vordering zonder rechterlijke tussenkomst. Dit doen wij door uw debiteur actief en met respect te benaderen.

Onze ervaring is dat we met direct contact tot de snelste en de beste oplossing komen. Daarom blijven wij zoveel mogelijk in gesprek: we overleggen, denken mee en waar nodig wijzen we op de juridische gevolgen. Slechts in enkele gevallen leidt deze aanpak niet tot het gewenste resultaat en ontkomen we niet aan een gerechtelijke procedure.

Om het u makkelijk te maken, kunt u zich ook online aanmelden en direct uw vorderingen uit handen geven. Uiteraard kunt u hier ook de status van uw lopende incasso's bekijken.

A.K. Incasso
staat voor u klaar!

Wij willen graag een actief meehelpende partner op het gebied van incasso voor u zijn. Samen kunnen we de beste resultaten behalen!  Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op